Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, completand un formular de retur in care sa mentionati motivul returnarii, daca trebuie inlocuirea produsului returnat cu un altul, precum si data la care a fost livrat produsul pe care urmeaza sa il returnati.

Returnarea produsului se poate face numai dupa procesarea si aprobarea formularului de retur.

In cazul returului facut fara instiinarea noastra prealabila, acesta nu va fi procesat.

Produsul returnat nu trebuie sa fie folosit ori deteriorate si este necesar ca acesta sa fie insotit de facture.

In situatia in care produsul comandat prezinta defect de fabricatie sau nu este cel pe care l-ati comandat, taxele de transport retur vor fi suportate de catre noi. In functie de ecranul/monitorul clientului, pot sa apara mici diferente in ceea ce priveste nuanta culorii produselor pe ecran/monitor si nuanta culorii in realitate; in aceasta situatie nu va fi acceptata returnarea produselor intrucat in vederea onorarii comenzilor, tesaturile trebuie personalizate prin taiere, functie de cerintele fiecarui client, OUG 34/2014 art. 16 lit. c.

Produsele livrate in cadrul unei Comenzi Personalizate nu pot fi returnate, decat daca prezinta defect de fabricatie.

In cazul altor motive de retur, costurile aferente transportului vor fi suportate integral de catre client.

Pentru situatia in care se cere returnarea contravalorii produsului/produselor, returnarea se va face in maxim 10 zile lucratoare de la data la care a fost returnat.

Meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Contul meu
Inchide